Friday, September 14, 2012

Kapsels krullen
Kapsels krullen : Kort, krullend en brutaal, dit is een blik die gemakkelijk aan sport als je bent gezegend met natuurlijke krullen. Korte krullende kapsels zijn flirterige en leuk! Krullen kunnen zachte of strak die wordt gedefinieerd door de manier waarop die de ringetjes worden gevormd en de textuur van het haar. Dit kunnen een leuke toevoegen element dat u wilt elke outfit en elke gelegenheid ook. Perfecte krullen zijn soms het resultaat van hard werken in een schoonheidssalon. Neem een blik bij hoe te uw haar en onderhoud krullen voor hetzelfde.

Manieren om Kapsels krullen:
Dus wat als je niet bent gezegend met krullend haar! Je kan de sport korte krullende kapsels met enkele van de manieren die hieronder vermeld.

Hebt u zachte kapsels krullen, kunt u sommige mousse of gel die helpen kan om te houden en de krullen definiƫren. Dit zal ook je kapsel om langer te blijven helpen.

Rollen  kapsels krullen  ook helpen om uw haren krullen. Soms, worden warm walsen of krultang gebruikt als u bent degene voor perfecte krullen. Deze help te krullen zelfs kleine ringetjes die schoonheid aan uw gezicht toevoegen kunnen.

kapsels krullen shampoo gebruiken om de krullen.

Nog zou een andere manier om te krullen maken moet u shampoo en conditie van uw haar. Vervolgens, ontdoen van alle het overtollige vocht. Pin krullen en stel je haar op dit. Zitten onder een kap droger en wacht tot je haar volledig droog wordt. Zodra de krulspelden zijn verwijderd, gebruik je vingers zachtjes borstel door het haar.

korte kapsels krullen :Krullende kapsels vereisen zorg en onderhoud als u wilt dat de haarstijl te kijken verrukkelijk op alle dagen van de week. Lees verder voor tips voor korte krullende kapsels.

Zodra u klaar met de shampoo bent-voorwaarde altijd de uiteinden van het haar. Dit zou gemakkelijker voor korte krullende kapsels zoals ze gemakkelijker zijn te onderhouden. Gebruik een handdoek te drogen uw tresses. Dan gebruik sommige styling gel en kam dit zachtjes door het haar. Zodra je haar hebben gedroogd, gebruik een hairspray die de krullen bij elkaar zal houden.

Als het gaat om alledaagse zorg, laat je haar natuurlijk drogen. Korte krullende kapsels neigen te zijn evenals kroeshaar en droging je haar zou helpen om te minimaliseren de kroezen.

Voor korte krullende kapsels zorgen ervoor dat de gelaagdheid is goed gedaan. Dit zou bijdragen tot meer dimensies toevoegen aan de haarstijl.

Vermijd altijd borstelen of aanraken van krullend haar wanneer ze nat zijn. Dit kan schade aan het haar voor een groot deel.

Gebruik altijd een breed getande kam borstel krullend haar. Dit zal helpen om de uiteinden van het haar ontwar.

Gebruik een diepe conditioner in je haar een keer per maand om vlotte  kapsels krullen.

Korte  kapsels krullen  zal ook verhogen van uw bezoeken aan de salon. Dit zou een noodzakelijke stap om te houden van uw kapsel op zoek mooi gevormde te allen tijde.

Vermijd het gebruik van het scheermes voor krullend haar.  Kapsels krullen  kapsels hebben een zeer goede textuur en met behulp van een scheermes kan alleen schade de natuurlijke krul van het haar.0 comments:

Post a Comment