Friday, September 14, 2012

Korte kapsels krullen


Korte kapsels krullen moeilijk te beheren zijn, en hoe langer de krullend haar des te moeilijker het is om ze te beheren. Ook, krullend haar krijgen heel gemakkelijk droog. Maar, met sommige knap korte kapsels kun je hen meer beheersbaar en goed uitziende. Ook, met korter haar is het gemakkelijker te vaak shampoo en conditie van het haar. Er zijn vele korte kapsel stijlen en ideeën. Bob, gelaagde botte knippen, korte gewas bezuinigingen zijn een aantal ideeën van de kapsels. Deze zijn echter gemeenschappelijk en klassieke kapsels, dus waarom niet je proberen de kapsels 'in' en pronken uw krullende manen met een grote stijl. Hier zijn de verschillende kapsel stijlen en ideeën waaruit u u zoals de meesten kiezen kunt.

Mohawk kapsels
Mohawk kapsels zijn vet uitziende kapsels, en er zijn vele variaties van deze kapsels. Een eenvoudige Mohawk kapsel kan worden zeer gemakkelijk te onderhouden. Maar als u wilt toevoegen sommige bangs of spikes uw haarstijl Mohawk dan u besteden paar minuten om te nat haar moeten zult om hen van de stijl. Hebt u van medium kapsels krullen, kunt dan u zijden van je hoofd scheren en de middelste haarlijn houden zoals het is. Vervolgens deze met behulp van een gel, naar boven haar stijl en stuurt. Dus, zijn dat er sommige pony vallen op je voorhoofd. Als u niet scheren van de zijkanten van je haar wilt, dan kun je voor een gebonden stijl Mohawk. Voor dit moet je om te binden het haar kant op de bovenkant, en laat het haar open in het midden.

Gelaagde kapsels
Er zijn vele manieren om uw haar in lagen gesneden. Als u korte krullend haar hebt, ga dan voor diepe lagen. Als u medium haar, dan overwegen gaan voor diepe lagen in de buurt van de kroon en mindere lagen onder de kroon. Begeleiden uw kapsel met kant vegen pony, voor pony moet u strek je haar. U kunt ook gaan voor een botte Cleopatra stijl pony, tot je wenkbrauwen te kijken stijlvolle. U kunt ook gaan voor mannen kort haarstijlen, die in lagen zijn gesneden en stijl ze met behulp van een gel.

Rommelig Updos
Deze vrouwen kapsels, zijn geweldig zijn als u ondervindt een bad hair day. Alleen het binden van al uw haar in een broodje, en veilige ze met behulp van een rubberen band, nemen sommige onderdelen van kanten te verzachten uw look. Voor een formele partij, gebruik maken van deze updo kapsels idee, binden een losse broodje in de buurt van de achterkant van je nek, uw kant haar binden in Franse vlechten en nemen paar strengen van zijden en haaraccessoires kunt uw kapsel accent.

Korte schattig Bob kapsels
Dit zijn de minst onderhoud kapsels voor krullend haar. U kunt gaan voor een botte bob kapsel, maar deze zijn zeer gemeenschappelijk. In plaats daarvan gaan voor een krullend afgestudeerd bob kapsel, en koppel het met sommige botte gesneden kant pony. Voor afgestudeerde bob kapsel, de haren op de achterkant van nek korter worden gesneden en het haar aan de zijkanten van het gezicht worden langer bewaard. U kunt de kant haren knippen symmetrisch of asymmetrisch te kijken zelfs meer stijlvolle houden.

Zeer korte kapsels
Als u op zoek bent voor zeer korte en vet op zoek korte kapsels krullen, gebruik dan deze kapsel ideeën. Vrouwen kunnen gaan met pixie kapsels, en vergezellen hen met kant lange haren pony. Mannen kunnen gaan met buzz kapsels, houden de partijen en van de zeer korte hoofd terug en houden het haar op de kroon langer.

Dit waren de verschillende ideeën van korte kapsels krullen haartype. Dus, kies een van de bovenstaande stijl, en geniet van uw nieuwe look!

2 comments:

  1. Leuk stuk text! kom ook eens kijken op http://www.bruidskapsels.eu/ ... dit is mijn website over trouwkapsels

    ReplyDelete