Friday, September 14, 2012

Krullen kapsels 2012


Krullen kapsels 2012: Gezegend met natuurlijke krullend haar vrouwen zijn vaak de afgunst van anderen. Krullen zijn bekend zodat het er uitziet als girly en flirty! Deze kapsels kunnen vele malen aanpassen. Vrouwen gaan vaak die extra mijl voor krullend tresses, van strakke krullen te losse krullen; ze zijn leuk helemaal. Vrouwen moeten zich ervan bewust dat styling voor deze haartextuur een creatieve taak is. Daarom moet u om te vinden van een kapsel dat je krullen op de beste manier mogelijk pronkt. We zullen hier, check out enkele tips en ideeën voor krullend haar.

Vrouwen met krullen kapsels nodig om op te merken dat ze zou moeten nemen extra verzorging van hun haar in vergelijking met vrouwen met rechte haren. Krullen kapsels ziet er best wanneer ze halflang zijn of langer. Dit type van haar heeft vaak de neiging te zien er anders uit afhankelijk van de structuur van het haar.

Voor  Lang Krullen kapsels, kunt u opteren voor 3 lagen. Beginnen met de eerste laag bij de kaaklijn. Een korter is dan dit zou alleen maken uw haren kijken more bouncy in totaal. U kunt zelfs hebben de optie van de verscherping van de krullen.

Lang Krullen kapsels kan zien er fantastisch als de juiste manier de stijl. U kunt de eerste laag houden aan schouder lengte zodat de resterende tresses losjes naar beneden vallen. Een paar films zal toevoegen aan de stijl van het hele kapsel. Strengen die fijn krullen en verzachten je gezicht kunnen ziet er echt prachtig.

U kunt ook kiezen voor stijlvolle updos voor formele gelegenheden. Als u wenst te presenteren waardoor je krullen, kunt u pin up uw haar en laat enkele losse krullen kapsels definiëren uw gezicht. Een zelfs beter idee is een halve updo. Hier, kunt u een stijlvolle haartoebehoren en pin-up het bovenste gedeelte van je haar. De resterende tresses kunnen natuurlijk stromen. Los en veerkrachtige krullen die rond het gezicht vallen zijn ideaal voor een stijlvolle uitstraling. In het geval van lange haren, kunt u kiezen voor zachte losse krullen in plaats van de strakke krullen.

Altijd uw haar met zorg behandelen. Gebruik een goede vochtinbrengende shampoo te verzachten haar. Altijd onderhouden lengte als het helpt om het algemene aandeel uit evenwicht. Kleur voor een element van plezier toevoegen. Ga voor tinten die past bij uw haar kleur en huid toon zo goed.

Deze ideeën moeten verlenen u een premieaffaire voor stijlen die het beste past bij uw persoonlijkheid vinden. Altijd bespreken met uw over het soort stijl die het beste past bij uw gezicht vorm en haar textuur.

1 comments: