Friday, September 14, 2012

Krullen kapsels


Krullen kapsels geef je haar een verleidelijke look en een subtiel vleugje glamour toevoegen aan uw verschijning. Onnodig te zeggen, is het erg gewild door vrouwen die willen kijken sexy. Zelfs vrouwen, die niet wedergeboren zijn, met krullend haar zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te krullen hun haar. De markt is vol curling producten zoals gels, mousse, krultangen, rollen enz. Dus, in het geval u wilt uw haren krullen, maar kan niet over welk product beslissen te gaan voor, dan dit artikel kan u helpen.

(Opmerking: Dit zijn slechts tijdelijke methoden van uw haren krullen. De resultaten kunnen duren slechts voor een paar uur, afhankelijk van uw natuurlijke haartextuur. Bovendien, sommige van deze methoden werkt mogelijk niet als u poker sluik haar hebt.)

Tips om Krullen kapsels

Met behulp van een krullend ijzer
Nat je haar met koud water en kneedt het, zoals u tijdens een normale shampoo doen zou. Spoel het onder een warme douche. Giet een kopje melk en werkt het goed toe te voegen textuur aan je haar. Weer afspoelen met warm water. Dan, shampoo en conditie van uw haar zoals gebruikelijk. Spoel af en herhaal de procedure. Wikkel je haar in een handdoek, zodat het overtollige water absorberen. Nu, terwijl je haar is nog nat (maar niet druipend natte), zetten krulspelden. Zorg ervoor dat u niet uit haren verlaten zal. Spray al uw haar met een hairspray. Vervolgens, klap je haar droog en slechts de helft van je haar binden. Met behulp van een krullend ijzer, ijzer de losse haren aan de onderkant. Ontkoppelen van de bovenste helft haar en herhaal de procedure.

Natuurlijke techniek om Krullen kapsels
Nat je haar met koud water en vervolgens spoelen met warm water. Shampoo uw haar door te werken van goede schuim. Een paar keer herhalen indien nodig en vervolgens conditie het. Wikkel je haar in een handdoek en laat de handdoek op totdat het overtollige water wordt geabsorbeerd. Loswikkelen uw haar met behulp van een breed getande kam. Sommige leave-in conditioner voor glad, zijdeachtig haar van toepassing. Start je haar vlechten. Als u wilt dat alleen een paar krullen, moet dan je 4-5 vlechten (aantal kan variëren afhankelijk van het volume van je haar). Aan de andere kant, als u wilt dat uitgebreid krullend haar, wellicht dan u te maken aantal kleine vlechten. Föhnen je haar, wanneer u klaar bent met de vlechten. Laat de vlechten 's nachts door slapen op hen, of u kan ze ontkoppelen na 3-4 uur. Nochtans, zorg ervoor dat u niet uw haren kammen na ontkoppeling uw vlechten. Als u over hoe je korte krullend haar afvraagt zich, moet dan u hebben gerealiseerd dat dit inderdaad niet de techniek voor u is. In dat geval kan u verwijzen naar de volgende methode.

Met behulp van krulspelden
Hebt u niet het geduld om te rollen je haar en pin het omhoog, vervolgens, zou kunnen krulspelden uw optie zijn. Shampoo en conditie van uw haar zoals gebruikelijk. Terwijl je haar nog steeds vochtig is, zet u de rollen op. U zal hebben om ze te laten 's nachts. Slapen op krulspelden zal pijn doen, maar dat is het klein offer dat u zult moeten maken om deze mooie sloten. In de ochtend föhnen je haar voor ongeveer een minuut, voordat het afrollen van de rollen. Dit is een zeker shot methode om echt Krullen kapsels.

Hoop dat deze tips u helpen om de gewenste krullen. Echter, als u wilt dat Krullen kapsels dat voor meerdere dagen duren zal, vervolgens permanenten is de enige optie. Maar dan, moet u mogelijk compromis met de textuur van je haar.

0 comments:

Post a Comment